Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Reforç de la neteja dels contenidors a l’estiu

Avui ha començat la neteja d’estiu dels contenidors. El reforç especial d’estiu es farà durant tot el mes d’agost i es netegen els contenidors per dins i per fora i la zona que ocupen a la via pública. Per fer la neteja es fa servir aigua freàtica. 

La neteja de contenidors es fa de forma periòdica cada estiu a Tiana. El moment concret de la neteja pot comportar una afectació del trànsit. Es tracta d’un tall puntual que només pot durar uns minuts.

La neteja especial es fa amb un camió ploma equipat amb una hidronetejadora amb sistema de neteja a alta pressió amb aigua freàtica.

La neteja té l’objectiu reduir les males olors que augment amb la calor d’estiu i ens permet netejar els contenidors per dins i per fora i també l’espai del carrer que ocupen.

Respectant el decret de sequera

Aquesta neteja més intensiva no incompleix les restriccions d’aigua per la situació de sequera. El decret de la Generalitat restringeix l’ús d’aigua per a la neteja de carrers i mobiliari urbà al mínim per garantir la salubritat pública, encara que no es faci amb aigua potable, com és el cas de Tiana.

Ves al contingut