Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Recuperem les rieres

Les Rieres que travessen Tiana són part integrant del nostre paisatge i, a la vegada, un dels principals elements definidors de la nostra idiosincràsia. Tot i així, per diferents motius, d’un temps ençà les nostres Rieres han estat massa sovint ignorades. Amb el temps, la brutícia i la flora invasora s’han emparat de les Rieres no urbanitzades, i les Rieres urbanes, al seu torn, han anat perdent progressivament el seu element integrador com a eix del Poble.

La manca d’inversions destinades a les Rieres, i la manca d’un impuls polític, han impedit que la gent de Tiana pogués gaudir durant massa temps de les Rieres. A ERC-Tiana sempre hem cregut en la necessitat de recuperar les Rieres, i és per això que celebrem l’avenç del projecte de Conservació de la llera i erradicació de la flora invasora de la Riera d’en Font (en el tram que va dels pisos de Can Jordana a l’Escola Municipal de Música i Dansa).

Un projecte que anirà seguit d’una replantació amb flora autòctona, i que té com a objectiu millorar  la biodiversitat. Un projecte iniciat amb il·lusió mentre érem al capdavant del Govern del Municipi, i que va ser un exemple de col·laboració entre tots els grups que el conformaven. Recuperem la Riera d’en Font, com el gran pulmó verd de Tiana.

Ves al contingut