Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Recuperar la gent

Acabem el 2022 amb la il·lusió que porten les festes de Nadal i amb la vista posada a la nova benvinguda als Reis. La cavalcada, l’espectacle de l’any més gran i que més gent aplega al carrer, es treballa des de fa setmanes amb el món de l’art i la cultura. Per Junts per Tiana, la Festa Major i la cavalcada de Reis son els màxims exponents de la tradició i el que marquen les identitats dels pobles. És per això que són també les màximes apostes d’aquest govern pel que fa al cicle festiu.

Recuperar el carrer ens ajuda a compartir, a ser, després dels mesos durs de pandèmia. Retrobar-nos, il·lusionar-nos i abraçar-nos, i els Reis són un dels moments més màgics de l’any per fer-ho. Recuperar aquestes festes des del poble és també recuperar els orígens de la benvinguda als Reis. Amb les mans i les idees dels artistes locals i amb les mans i les idees dels oficis del poble: d’agriculators, transportistes, floristes, fusters, mecànics i lampistes.

A Tiana som uns privilegiats. Tenim artistes de totes les disciplines, entitats i homes i dones que amb les seves mans construeixen la nova benvinguda als Reis que combina dues claus del model cultural de Junts per Tiana: Qualsevol espai pot ser cultura i el poble fa el poble. Bones Festes i bon 2023.

Ves al contingut