Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > PSC: Record, compromís i gratitud

Iniciem les nostres primeres paraules lamentant profundament la pèrdua del nostre estimat company Rafael Madueño. El seu compromís i dedicació cap als ideals de justícia social i solidaritat ens van inspirar a totes i tots. La seva absència deixa un buit impossible d’omplir, però el seu llegat perdurarà en les nostres lluites i els nostres cors.

Aconseguir aquest Compromís amb només un regidor a l’oposició no és fàcil, però ho hem fet!

D’altra banda, anunciem un èxit sense precedents per l’agrupació del PSC a Tiana. Després d’un dur treball i un esforç incansable, hem assolit un compromís històric: si Salvador Illa és president, la redacció i el projecte del CAP serà una realitat.

Volem donar les nostres més sinceres gràcies a totes les vilatanes i vilatans pels 1013 vots obtinguts en aquestes eleccions. Gràcies al vostre suport estem més a prop de construir una societat més justa i amb més drets. La vostra confiança ens impulsa a continuar endavant amb determinació i compromís.

La Festa dels Racons i les Caramelles han estat un èxit rotund. Volem agrair especialment a les organitzadores de la Festa dels Racons, així com a la Colla Gegantera i Grallera de Tiana, al Cor Veus de la Virreina i a la Societat Coral Joventut Tianenca per la seva destacada participació en les Caramelles.

Des del despatx de l’oposició de l’Ajuntament de Tiana, cada dilluns de 9 a 12 h estic a la vostra disposició per ajudar-vos en tot el que estigui al meu abast. També podeu contactar amb mi, Miquel Santiago, regidor i portaveu del PSC a Tiana, al telèfon 685742904.

Skip to content