Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Projectes per Tiana

Junts x Catalunya, hem donat suport als pressupostos municipals però  deixant  ben clar que la partida que fa referència als ingressos que preveu recaptar l’Ajuntament, en concepte de Plusvàlua,  la  trobem desproporcionada atès que amb el canvi de normativa aquesta recaptació serà molt més baixa. Tot i així, per no paralitzar projectes importants per al poble vam donar-hi suport, però també vam informar que periòdicament supervisarem el compliment de les previsions d’ ingressos ja que de cap manera voldríem que l’Ajuntament  acabés assumint  pèrdues,  com ja va passar en anteriors legislatures.

També vam acordar  que amb el romanent i amb les subvencions que hi ha previstes de rebre,  es duran a terme: la reforma de Can Riera, Sala d’exposicions,  Escorxador i  la rotonda al Casino, tots ells d’acord amb els projectes que ja va presentar el nostre grup municipal.  Aquesta adequació  tan reiteradament demanada, sembla que per fi es tirarà endavant i tindrem  uns locals degudament legalitzats on les entitats del poble pugin fer els actes que programin.

Al darrer Ple també vam demanar que es proporcioni un local més adequat i sense escales  a l’Associació de puntaries.  Si s’hagués prioritzat l’adequació de  Can Riera, com ja fa  anys que demana el nostre grup municipal, aquesta Associació ja s’hi podria estar reunint. 

Des de l’oposició continuem treballant per Tiana de manera constructiva i responsable i  mirant d’ aportar solucions per millorar la gestió del nostre poble.

Que aquest nou any ens porti justícia, solidaritat i pau per a tothom.

Visca Catalunya lliure!

Skip to content