Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Tiana impulsa la primera Trobada del Món Artesà de la Melmelada

Melmelària i l’Ajuntament de Tiana impulsen la 1ª Trobada del Món Artesà de la Melmelada. Una vintena d’elaboradors participen en la mostra que comptarà amb un tast de productes singulars.

La trobada està dirigida a professionals que elaboren melmelades de forma artesanal i a tots els visitants que apreciïn i vulguin conèixer de primera mà com s’elaboren aquests productes.

La 1ª trobada d’artesans i artesanes es farà el dissabte, 16 de març a la Plaça de la Vila de Tiana. Hi participaran una vintena d’elaboradors que vindran de les Illes Balears, Andorra, Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

L’objectiu principal d’aquesta trobada és posar en valor el producte artesà, en aquest cas les melmelades i confitures, promoure el respecte cap a la tradició i la creativitat implícita en cada artesà i artesana a l’hora de pensar i elaborar els seus productes. Que Tiana sigui un referent i punt de trobada per intercanviar idees, crear sinergies, enfortir el sector artesanal i promoure l’artesania d’autor.

La trobada comptarà amb un Tast Valorat que presentaran tots els participants a partir d’un producte d’elaboració pròpia que els representi, tingui un valor especial per a ells o que contingui algun producte propi del seu territori, per tal de fer un reconeixement a aquests productes singulars. El Tast Valorat comptarà amb un jurat entès en la matèria i provinent del món de la gastronomia. Entre els membres del jurat hi ha la tianenca Àgata Albero, d’Inspira Gastronomia i Teresa Millàs, responsable de producció del Museu de la Confitura.

La 1ª Trobada del Món Artesà de la Melmelada es farà el dissabte, 16 de març, a la Plaça de la Vila durant tot el dia. La mostra es podrà visitar de 10.00h del matí fins les 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h, i comptarà amb una zona gastronòmica per poder quedar-se a dinar.

La mostra compta amb el suport de l’Associació de Comerciants i Serveis Tianencs, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Maresme, Consorci de Promoció Turística del Maresme, Xarxa de Productes de la Terra i Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 

Ves al contingut