Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Posicionament del G.M. del PSC

Fetes les eleccions municipals, els socialistes hem de reconèixer que no ens agraden gens els nostres resultats a Tiana. I per acabar d’adobar-ho, qui era el nostre cap de llista ha decidit abandonar el  grup  i quedar-se com a regidor no adscrit. Curt i ras: ha fet servir els recursos econòmics del partit, l’esforç dels militants per penjar cartells i repartir propaganda i els vots socialistes per obtenir una acta de regidor que ara només és personal. Absolutament legal, encara que té un nom: trànsfuga.

En absolut ens desanimem. Viurem una soledat que a la vegada serà tranquil·litat per poder treballar en la nostra opció, que no serà la de guanyar (com algú deia) sinó la de servir.

Els anys vinents ens enfrontem a grans reptes, però calen també les petites polítiques per fer que els ciutadans i ciutadanes visquin millor i tinguin accés a tots els serveis en condicions d’igualtat. Els socialistes, amb un regidor, farem una oposició ferma i responsable. Estarem amatents que les coses es facin bé, més enllà de les possibilitats de l’aritmètica de vots. Recordarem a l’alcalde Isaac Salvatierra, al que felicitem pel seu resultat, la necessitat de governar amb seny quan es té una majoria tan aclaparadora.

El nostre discurs anirà dirigit a tothom i haurem de ser capaços s’entengui un desgavell que no hem provocat nosaltres. A tots el nostre compromís per a no produir noves decepcions, perquè tot el treball des de l’oposició, on ens han situat els resultats electorals, serà per a millorar Tiana.

Miquel Santiago, l’únic regidor socialista, estarà sempre a la vostra disposició.

G.M. del Partit dels Socialistes de Catalunya

 

Skip to content