Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Comença la poda de l’arbrat viari
Treballs de poda al carrer Matas

Aquest proper dilluns, 13 de novembre, comença la poda de l’arbrat viari. En total es podaran un miler d’arbres entre aquesta tardor i principis de l’any que ve. La previsió és que es podin prop de 800 arbres de diversos carrers del poble i entre 150 i 200 espècies de parcs i jardins.

La poda es farà en dues fases. En aquesta primera campanya de tardor està previst actuar sobre un total de 419 arbres. A partir del mes de gener del 2024 continuaran les feines en altres punts del poble i a tots els parcs i jardins.

Es començarà a treballar a la urbanització de la Virreina. Principalment, s’actuarà sobre les moreres i negundos d’aquesta zona on es buscarà una reformació cap a una poda periòdica de cap de gat.

Els treballs continuaran a la zona del camí de Dalt d’Alella on s’actuarà, mitjançant una poda de manteniment, sobre l’alienació de robínies que actualment tenen moltes branques seques i on també hi ha alguns exemplars morts. A partir d’aquí els treballs s’estendran a altres punts del poble: Cals Frares, Josep París, Roderich Robert, Onze de Setembre, Rosselló, Baix d’Alella i Matas.

Aquí podeu consultar totes les actuacions carrer per carrer de la primera fase de la poda: Clica aquí

Els treballs de poda tindran una afectació de la mobilitat puntual que afectarà sobretot alguns aparcaments. Els talls de trànsit que hi puguin haver estaran regulats pel personal dels treballs de poda i degudament senyalitzats.

Tota la informació de la campanya de poda, a mesura que es vagi desplegant, la podeu consultar al web tiana.cat i a les xarxes de Medi Ambient.

Skip to content