Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Convocatòria d’una plaça d’administrativa i una d’auxiliar administrativa

L’Ajuntament de Tiana engega una nova edició del Pla d’Ocupació, per tal de seleccionar 2 persones que cobriran llocs amb perfils professionals d’administratiu i auxiliar administratiu. L’objectiu de l’edició és la promoció de la contractació laboral de 2 persones aturades per a la realització de treballs d’interès públic i social i millorar l’ocupabilitat de les persones i contribuir al desenvolupament econòmic del territori, a més, de fomentar l’ocupació.

Els candidats i candidates que compleixin els requisits poden presentar la candidatura enviant un correu a la bústia ofertescasagemes.soc@gencat.cat indicant el número d’oferta i afegint el CV actualitzat en format Word o PDF.

El termini per la presentació de candidatures és fins dimecres 26 d’abril.

Requisits per a l’auxiliar administratiu/va

  • Persona desocupada, preferentment de llarga durada o en risc d’exclusió social. Que estigui inscrita com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Amb formació en l’àmbit que es requereix.
  • Amb experiència laboral en tasques similars.
  • Tasques de suport a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Tiana.
  • Referència per a indicar en la proposta: 092023 10105.

Requisits per a l’administratiu

  • Persona desocupada, preferentment de llarga durada o en risc d’exclusió social.  Que estigui inscrita com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).  Amb formació en l’àmbit que res requereix. Amb experiència laboral en tasques similars.
  • Tasques de suport a tramitació d’expedients de responsabilitat patrimonial i disciplina urbanística.
  • Referència per a indicar en la proposta:  092023 10099.
Skip to content