Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Coneix el Pla Director Urbanístic Metropolità del 26 al 30 de juny

El Pla director urbanístic metropolità és l’instrument que ordenarà el territori de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en les dècades vinents. Formen part d’aquest territori un total de 36 municipis, i un d’ells és Tiana.

El PDU metropolità vol donar, des de l’urbanisme, respostes a les necessitats actuals de la població, de les ciutats i pobles, i del territori en general, apostant per un model de desenvolupament sostenible, equitatiu i cohesionat. El Pla afecta la nostra vida quotidiana en àmbits com la mobilitat, la cohesió social i l’habitatge, la infraestructura verda, el desenvolupament social i econòmic o els cicles de matèria i d’energia, entre d’altres.

El mes d’abril d’enguany va tenir lloc l’aprovació Inicial del Pla, podeu consultar-ne tota la informació al següent enllaç. Des del moment de l’aprovació fins al 30 d’octubre el document es troba en exposició pública.

Per això, del 26 al 30 de juny, de 9 h a 14 h, es podrà consultar el Pla Director Urbanístic Metropolità a Tiana, a les oficines de l’Ajuntament, i presentar-hi al·legacions.

Consultes tècniques el 28 i 29 de juliol

A Tiana, l’Oficina d’atenció PDUM permetrà consultar el document en paper durant la setmana del 26 de juny de 2023  i l’equip tècnic del PDUM atendrà consultes el dimecres, 28 i el dijous, 29 de juny.

Per a les consultes tècniques cal demanar cita al següent enllaç.

Com puc fer una al·legació

Si tens alguna al·legació, pots presentar-la al següent enllaç.

 

La difusió del PDUM

  1. L’Oficina d’atenció PDUM: atendrà de manera personalitzada al públic en general, col·lectius i entitats sobre el PDUM i assessorarà per a la realització d’al·legacions. Així mateix, donarà la possibilitat de consultar en paper tota la documentació del PDUM.

Aquesta Oficina s’habilitarà a les oficines AMB, però també recorrerà els 36 municipis metropolitans.

  1. Els itineraris PDUM: divulgaran el PDUM al públic en general, d’una manera més amena i lúdica. Un recorregut a peu per una centralitat metropolitana farà de base per explicar diferents propostes del Pla.
  2. Les presentacions temàtiques: difondran amb un caire més tècnic les diferents propostes del Pla als Col·legis professionals.
Skip to content