Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Petites i microexplotacions agràries podran tornar a cremar restes vegetals

A partir del proper 2 de gener les petites i microexplotacions agràries podran tornar a cremar restes vegetals segons la normativa anterior (que va estar en vigor fins el 14 de març d’aquest any). Aquest canvi es produeix a causa de l’entrada en vigor d’una modificació de la norma estatal. La modificació, però, només afecta a les petites empreses agràries i les microexplotacions. És a dir, aquelles que tenen menys de 50 treballadors i facturen menys de 10 milions d’euros anuals. 

A partir del 2 de gener, doncs aquestes petites empreses hauran de comunicar la crema pertinent a través d’un formulari que es podrà trobar al web del Departament d’Acció Climàtica Alimentació i Agenda Rural en aquest enllaç.
RECOLLIDA RESTES VEGETALS
Recorda que les restes vegetals no llenyoses es poden treure en bosses els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes amb la recollida porta a porta de la fracció orgànica.
Màxim 3 bosses.
Pots sol·licitar recollida gratuïta de poda a porta truca al telèfon 900.102.538.
Màxim 5 bosses industrials per servei.
Pots portar-les tu mateix a la deixalleria municipal en horari de dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19  i diumenge de 10 a 13 h.
Si tens qualsevol dubte pots trucar al 93.395.51.07.
Ves al contingut