Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Patrulles mixtes de la Policia Local de Tiana i Montgat reforçaran la seguretat de la campanya de Nadal
  • La campanya començarà la setmana del 12 de desembre

Per primera vegada un dispositiu de patrulles mixtes de la Policia Local de Tiana i Montgat farà una campanya específica de seguretat de Nadal. Els dos cossos policials treballaran coordinadament per reforçar la seguretat als comerços durant uns dies on hi ha més moviment al carrer i a les botigues.

La campanya començarà el 12 de desembre i es farà coordinadament a les zones comercials dels dos municipis. Per fer-ho possible es comptarà amb la unitat mòbil de la Policia Local Montgat dedicada a les campanyes de proximitat. Durant els dies on les compres s’intensifiquen, els agents faran patrullatge a peu per les zones on hi ha més establiments i tindran una relació directa amb els comerciants.

La campanya té un doble objectiu: Més visibilitat de la policia com a mesura preventiva contra robatoris, furts i estafes i consells i atenció personalitzada als comerciants i a la ciutadania que aquests dies faci les seves compres.

La patrulla mixta complementarà les patrulles del servei ordinari que habitualment treballen en cada un dels municipis en diferents torns.

El dispositiu és el resultat de la feina coordinada dels caps de les policies locals de Tiana i Montgat que fan reunions periòdiques per fer el seguiment de la seguretat en els dos municipis. Les dues policies treballen coordinadament en dispositius especials o en dies que cal un reforç, donant-se suport mútuament, com per la Festa Major o en els actes públics dels caps de setmana, així com l’assistència de serveis especials en casos de robatoris o detencions, si cal.

Skip to content