Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Educant amb la solidaritat. Pallasos sense Fronteres, a les aules

Tiana estreny vincles amb Pallassos Sense Fronteres per donar una nova dimensió al Dia de la Infància i l’Adolescència. Aquest novembre l’ONG visitarà les escoles del poble per explicar la tasca que fa arreu del món i, així, sensibilitzar els alumnes perquè entenguin les altres realitats que hi ha al planeta. L’objectiu és lligar aquesta sensibilització amb la idea de poble educador, la solidaritat i la cooperació internacional.

Per fer-ho possible, s’ha signat un conveni a través del qual l’Ajuntament donarà un ajut de 6.000 euros a l’ONG perquè els destinin a les accions que fan per millorar la salut emocional de la infància en els llocs del món on més falta fa. L’acord també preveu aquestes xerrades on membres de Pallassos Sense Fronteres explicaran a les escoles la tasca que fan.

Sensibilitzar i fer carrer

La idea fa anar una mica més enllà la cooperació entre ajuntament i organització. PSF aconsegueix una donació per finançar els seus projectes, però Tiana obre una nova finestra a l’exterior per conèixer altres realitats.

L’alcalde, Isaac Salvatierra, destaca que el conveni portarà més actes culturals al carrer. “Entenem que qualsevol espai pot ser cultura i especialment el carrer, per aquesta necessitat que tenim d’abraçar-nos, de fer més poble i comunitat després de la pandèmia”.

“Gràcies, Tiana”

Des de Pallassos Sense Fronteres, Jaume Mateu (Tortell Poltrona), ha reivindicat que Tiana sempre ha estat al peu del canó per posar el seu gra de sorra en la tasca de l’ONG. De fet, hi ha diversos activistes del poble que hi col·laboren, com ara la companyia tianenca Mabsutins, que farà les xerrades.

Ves al contingut