Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Ocupacions conflictives i delinqüencials a Tiana

Vagi per endavant que des de Junts per Catalunya Tiana, creiem que l’habitatge és un dret fonamental per les persones. No entenem que hi hagin grups de convivència, famílies del tipus que siguin, joves, grans, monoparentals, amb nens, sense nens, no tinguin un sostre on viure amb condicions.

Però per altre banda volem posar de manifest que les ocupacions il·legals delinqüencials són un greu problema que complica la vida  als veïns que la pateixen i provoca un sentiment d’impotència a molts dels nostres ajuntaments i alcaldes perquè no tenen eines per restablir la convivència en els seus municipis.

Aquestes ocupacions són utilitzades sovint per màfies que s’aprofiten de les persones més vulnerables perquè sovint saben que el propietari no farà res. Des de Junts per Catalunya Tiana, reclamem una major dotació econòmica pels Ajuntaments i fem una crida als tribunals de justícia i a la fiscalia de Catalunya perquè implementin i apliquin, com ja fan en altres països europeus, protocols que permetin uns tràmits ràpids i efectius per a desallotjar l’immoble ocupat il·legalment en un màxim de 48 hores perquè, llastimosament  a Tiana també hem tingut alguns episodis d’ocupació il·legal.

 

Volem, sobre tot, un poble segur.

Skip to content