Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Comencen les obres d’accessibilitat al carrer Edith Llaurador

Aquest dilluns comencen les obres de millora d’accessibilitat i seguretat a la carretera en el tram del carrer Edith Llaurador, just darrere l’Església. El projecte millora l’entorn de la cruïlla de l’Avinguda Joan Garí, entre els carrers Pompeu Fabra i el camí Dalt d’Alella i el fa accessible per a vianants.

El projecte té com a objectiu fer un itinerari accessible al carrer Edith Llaurador i les parades d’autobús en aquest tram. L’actuació, a més, promourà la reducció de la velocitat dels vehicles. El projecte permetrà l’accés a peu continuat i segur des de la zona pacificada del centre del poble fins a la passera del poliesportiu.

Les obres milloraran la vorera que hi ha a la banda del Casino de Tiana, es farà una elevació de la calçada en la cruïlla entre Joan Garí, Edith Llaurador i camí Dalt d’Alella i s’adaptarà el pas de vianants.

L’import total de l’obra és de 184.318’52 euros, dels quals la Diputació de Barcelona finança 124.235’15 euros i l’Ajuntament de Tiana 60.083’47 euros. La durada prevista de les obres és de 4 mesos. Es preveuen afectacions de trànsit puntuals que es comunicaran oportunament.

Skip to content