Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Objectiu, les persones

El model de gestió que l’equip de Junts per Tiana està tirant endavant des del govern de l’Ajuntament està centrat en les persones. En polítiques públiques per millorar la vida dels tianencs i tianencs amb una mirada. I en aquest sentit s’han desenvolupat un treball transversal amb les polítiques de joventut a les diferents àrees de l’Ajuntament amb Cultura, Esports, Participació, Educació, Serveis Socials, Policia … de mà de les persones joves de  Tiana i associacions juvenils.

Fruit d’aquesta feina és la incorporació de dues noves figures tècniques a la regidoria de joventut: el dinamitzador de l’Espai Jove de Cals Frares i la figura de l’educador psicosocial al medi obert amb el projecte Escolta jove. A més s’estan fent una quarantena de tallers i xerrades a l’institut i per famílies enfocades a la salut, la sexualitat i el control de les pantalles i xarxes socials. S’ha recuperat el reforç escolar i es treballa amb la promoció i visibilització del talent jove.

L’objectiu son les persones, sumar sinergies per treballar cap a un poble educador, promocionat aprenentatges que generin oportunitats i competències per la vida que acompanyin a infants, adolescents i joves en la seva trajectòria escolar, laboral i vital, amb perspectiva feminista i sostenible. Una Tiana referent, un poble educador. Educador per a tothom, i al llarg de la vida.

Skip to content