Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Noves fonts rentapeus a la piscina i mesures per pal·liar els efectes de la sequera

L’Ajuntament de Tiana incorpora noves mesures a la piscina municipal per pal·liar els efectes de la sequera. A causa de l’excepcionalitat per sequera la gespa no s’ha pogut regar durant els darrers mesos. El fet de l’augment de temperatures i la utilització diària d’ençà que va obrir l’equipament aquest estiu, ha fet empitjorar l’estat de la gespa provocant, a més, que s’arrossegui sorra i restes de verd sec a l’aigua. Aquest fet provoca deficiències, no només en l’estat de l’aigua, sinó també pot malmetre els filtres de la piscina i els motors de neteja.

Per aquest motiu, des d’aquesta setmana s’ha instal·lat una font perquè tothom es pugui netejar els peus abans d’entrar a l’aigua. La font, amb 4 sortidors, està situada a la zona pavimentada al costat de les dutxes. Es recomana passar primer pel rentapeus i després per la dutxa. A banda, s’autoritza l’ús de cadiretes plegables i es recomana anar en xancletes per tot el recinte sempre que sigui possible.

El decret d’excepcionalitat per sequera ha comportat, també, el tancament de les dutxes dels vestuaris per estalviar aigua. Per aquest motiu, es recomana que passeu pel rentapeus, també, quan aneu als vestuaris per mantenir-los el màxim de nets possibles i evitar l’entrada de sorra i fang de gespa.

Pel que fa a les dutxes exteriors, es recomana polsar només un cop. Aquestes dutxes tenen una durada de 30 segons, que per l’antiguitat del mecanisme no es poden regular. Per aquest motiu es recomana compartir el raig de les dutxes, sempre que sigui possible.

Skip to content