Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Nova coberta fotovoltaica. S’instal·larà al pavelló el 2023

Continua el desplegament de plaques solars a Tiana. De moment, l’Ajuntament ja n’ha instal·lat 98 al sostre del consistori i 16 més a la Llar de Persones Grans. I l’Àrea Metropolitana (AMB) ja ha aprovat un projecte per portar-ne a la coberta del pavelló. Aquesta última acció no serà fins al 2023, però el govern ha iniciat una campanya per exposar a la població les possibilitats que té de sumar-s’hi.

Els veïns poden fer una cooperativa i col·locar les seves plaques, o bé adherir-se a la instal·lació que prèviament ha fet l’Ajuntament. Precisament per això últim, el regidor de Transició Ecològica, Albert Sales, veu la feina d’aquests últims mesos com “una manera d’avançar-se al futur i evitar que ningú quedi enrere i que tothom que vulgui instal·lar plaques pugui fer-ho, més enllà del seu poder adquisitiu”. Hi ha ajuts, descomptes en els impostos i vies perquè fins i tot els blocs de pisos més vulnerables s’hi llancin.

De tot plegat se’n parlarà aquest novembre, el dia 15, en una xerrada de l’AMB i l’Ajuntament, a la Masia Can Riera, a les 18.30 h, on es detallaran casos d’èxit i possibilitats per replicar-los.

Ves al contingut