Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Nou semàfor al Camí dels Francesos per facilitar la sortida de vehicles cap a la carretera B500

Una reivindicació de les veïnes i veïns de Tiana per millorar un punt conflictiu de la seguretat vial del municipi.

  • Es treballa activament per proveir al municipi de més i millors equipaments que garanteixin la seguretat viària
  • L’actuació també permetrà descongestionar el trànsit en hores puntes, sobretot horari escolar.

L’Ajuntament instal·la un nou semàfor a la sortida del camí dels Francesos amb la carretera B-500, carretera que enllaça Sant Fost de Campsentelles i Badalona, amb la intenció de facilitar la mobilitat de vehicles, millorar la sortida del trànsit rodat, sobretot en hores puntes, i reduir la perillositat d’aquest punt estratègic de la mobilitat de Tiana.

L’objectiu d’aquest element semafòric és proporcionar una sortida més segura cap als eixos principals de circulació comarcals per aconseguir una sortida del municipi més fluïda i agilitzar el trànsit en hores puntes.

Amb aquesta actuació es fa realitat una reivindicació històrica de molts veïns i veïnes de Tiana perquè és una via de sortida molt emprada, sobretot pels pares i mares que porten els fills a l’escola Garbí Pere Vergés.

L’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, destaca que “aquesta mesura permet augmentar considerablement la seguretat de la via, una reivindicació que des de l’Ajuntament i els mateixos veïns i veïnes portem fent des de fa anys”.

Skip to content