Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Tots Sants: Servei d’atenció al públic al cementiri i autobús gratuït

Dimecres, 26 d’octubre de 2022 a les 00:00

  • Personal d’atenció als usuaris diumenge, dilluns i dimarts.
  • Servei gratuït d’autobús llançadora l’1 de novembre

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants el cementiri municipal estarà obert des de dissabte i fins dimarts en horari especial d’atenció al públic. L’horari d’obertura serà de 8:30 h a 17:30 h.

Diumenge, dilluns i dimarts, a més, de 9 h a 14 h hi haurà personal que atendrà els usuarisa moure escales o penjar els rams de flors per a qui ho necessiti. S’han posat, també, més contenidors per a les persones que netegin els nínxols.

Durant aquesta setmana s’està preparant, tant l’interior del cementiri com el mirador a l’espai del bosquet, així com els accessos del camí de l’Alegria i el camí del cementiri. També s’han netejat i deixat a punt els serveis de WC.

Per facilitar l’accés a les visites hi haurà obertes les dues portes del cementiri, tant la principal com la de l’accés inferior pel bosquet, just a tocar de l’espai d’aparcament i del punt on para l’autobús.

Servei especial d’autobús

El dimarts, 1 de novembre, Tots Sants, hi haurà servei gratuït d’autobús de 8 h a 15 h.

L’autobús té parada d’inici i final a la Plaça Jordana i arriba fins al cementiri amb parades al Passeig de la Vilesa, Avinguda Isaac Albéniz, i Edith Llaurador. Per poder facilitar l’accés de l’autobús, durant el matí de l’1 de novembre no es podrà aparcar al carrer d’en Gosch.

Skip to content