Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Ple d’octubre 2022

El ple del dia 4 d’octubre va comptar amb blablabla

Aquest premi, que es lliura durant la celebració del Festival Tiana Negra, té per objectiu trobar novel·les fresques o originals, del gènere negre, escrites en llengua catalana

Els originals es poden presentar fins a les 12 del migdia del dia 2 de desembre a l’adreça electrònica associacioennegre@gmail.com i han de tenir una extensió mínima de 110 pàgines i una màxima de 280, escrites a doble espai i amb font Times New Roman 12.

Bases del X Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana de novel·la negra:

  1. Hi podran optar novel·les originals escrites en llengua catalana que s’adscriguin al gènere negre.
  2. L’extensió de les novel·les serà d’un mínim de 110 pàgines i un màxim de 280, escrites a doble espai, amb font Times New Roman 12.
  3. La presentació dels originals es tancarà a les 12 del migdia del  2 de desembre de 2022.
  4. Les obres es presentaran exclusivament per correu electrònic a l’adreça de correu associacioennegre@gmail.com. S’enviaran dos fitxers, un amb l’obra, sense signar, i un altre amb la plica corresponent on hi ha d’haver nom complet, mail, telèfon, adreça i DNI del participant. NOMÉS S’ADMETRAN OBRES PRESENTADES EN WORD.
  5. Un cop presentades a concurs les obres no podran ser retirades ni modificades.
  6. La novel·la guanyadora obtindrà un total de 2.000 euros, dels quals 1.000 corresponen a l’avançament de drets d’autor que es faran efectius en el moment de la publicació de la novel·la a càrrec de l’editorial Alrevés a la col·lecció Crims.cat (aproximadament el setembre de 2023). Els altres 1.000 seran aportats per l’Ajuntament de Tiana i s’atorgaran en el moment de la concessió del premi (el gener de 2023)
  7. Els membres del jurat seran comunicats oportunament, abans de la data màxima d’entrega d’originals.
  8. El premi es lliurarà en el decurs del festival Tiana Negra 2023.
Skip to content