Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > No podem deixar perdre el CAP per Tiana

L’equip d´ERC, amb l’alcaldessa Marta Martorell al capdavant, després de més d’un any i mig de negociacions, va aconseguir el compromís per la construcció d un nou CAP. Sembla que això s ha perdut.

L’acord amb el Servei Català de Salut, anunciat el passat 31 de gener, també tenia l’informe favorable de BSA, i el compromís de millora del servei a l’actual consultori, mentre no es realitzava el projecte. Tal com ha passat fa poques setmanes.

La cessió dels terrenys es un primer pas imprescindible per poder acollir un nou CAP.

El govern de Marta Martorell, després de reunir-se amb representants veïnals d’una de les possibles ubicacions, va proposar quatre terrenys als tècnics de la Generalitat, que durant la seva visita van concloure que només dos eren viables.  

Al estar pendent la cessió dels terrenys per part de l’Ajuntament, el projecte no pot avançar, i ens temem que hem perdut el “momentum” amb les diferents Administracions i, possiblement, s’hagi perdut el projecte sencer.

Si mes no, podem afirmar que el nou govern d Isaac Salvatierra ha provocat, com a mínim, 1 ANY  d’endarreriment en el projecte.

La feina es fa treballant, i no amb titulars periodístics que sovint són, només, una façana bonica en un decorat de cartró pedra. Per això hem de dir que el govern de la moció de censura no està treballant pel poble.

 

Skip to content