Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > No comencem bé

Els primers passos del nou govern no van en la bona direcció. Després dels primers plens, el govern tira de majoria absoluta per apujar-se els sous i contractar un gerent que cobrarà més que l’alcalde! a més a més la gestió de la piscina municipal d’estiu ha deixat molt que desitjar aquesta temporada: sense gespa, aigua térbola, un rentapeus que dura dos dies perqué eren les aixetes que és posen per les festes per veure aigua i així un despropósit darrera un altre.

Per acabar, en plena temporada de vacances, la seguretat ha tornat entre les preocupacions dels tianencs per nombrosos casos de furts en negocis i cases del poble. Cal posar-hi remei igual que en el tema de la neteja i desinfecció dels carrers. No pot ser que hi hagi carrers on mai no passi la brigada a netejar!

Cambiando de tema queremos también agradecer el amplio apoyo que obtuvimos en las pasadas elecciones generales donde doblamos el número de votos con respecto a las municipales. Gracias una vez más por vuestra confianza a nivel local.

No volem acabar sense desitjar-vos una bona Festa Major de Sant Cebrià i una vegada més estenem la mà al govern municipal per aprovar els nous pressupostos del 2024.

Skip to content