Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > No anem bé
Logo PP

Aquesta afirmació no és una opinió. És una afirmació. Hi ha un sentiment generalitzat que les coses no funcionen o que no es pot fer pitjor del que es fa. Això, crea, desafecció a la política. Quatre mesos sense revista i sense veu a l’oposició. Sis mesos sense el bar del Casal i amb litigis per l’adjudicació. Ara, també, sense bar a l’anomenat parc dels “tubis”. Les mestres de l’escola bressol municipal reclamant millores salarials i laborals. I per acabar-ho d’adobar pujada de l’IBI i ara, també, dels preus de la piscina municipal d’estiu on només existeix l’abonament individual a 70 euros i els infants (de 6 fins a 15 anys a 25 euros)!

Aquest no és el camí. Com tampoc que no es debati que hagin decidit anomenar a l’ampliació dels espais a Cals Frares  com a “Espai Diòptria”. Regidoria de participació… per quedar bé.

El próximo 12 de mayo tenemos una oportunidad histórica de que el constitucionalismo tenga una amplia representación en el Parlament de Catalunya. El PP ha de tener un buen resultado para que nuestra tierra diga basta a Sánchez y al independentismo y si a los problemas reales de la gente. Es un deseo nuestro y creo que el de muchos de vosotros. Esta al alcance. No os vamos a defraudar. Mientras tanto a nivel municipal seguiremos ejerciendo nuestra labor de oposición, pero con diálogo sincero con el gobierno municipal para resolver los grandes y los pequeños problemas del día a día y mejorar el bienestar de nuestros convecinos. Un abrazo sincero.

Skip to content