Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Natàlia Blasco i Ferran Gost, la imatge de la Festa Major 2022
  • Blasco i Gost han creat el cartell de la Festa Major que dona valor a la diversitat, l’empoderament de la dona, la celebració en comunitat i la tradició.
  • El programa d’actes es farà públic dilluns, 29 d’agost i començarà arribar a les bústies a partir de l’1 de setembre.

Natàlia Blasco Cervera ha posat les seves dones al capdavant de les festes de Sant Cebrià 2022 i, juntament, amb el dissenyador Ferran Gost Rosquellas, han creat la imatge d’aquest any. “Hem treballat super bé. En Ferran m’ha donat moltes premisses com a dissenyador”, explica Natàlia Blasco. Després de molts anys els dos artistes tianencs han tornat a treballar junts per donar forma a la imatge de la Festa Major 2022.

“Les dones sempre, davant de tot”, diu la Natàlia quan explica el cartell.  “Soc molt animalista. I a Tiana hi ha molts animals”, diu Natàlia Blasco, que ha dibuixat un gat i un gos. Els autors conviden a tothom a fer la seva pròpia reinterpretació del cartell i de tota la simbologia com les estrelles, la palmera i els animals.

Natàlia Blasco Cervera: “Les dones sempre, davant de tot”.

Sant Cebrià també està representat en el cartell amb una reinterpretació del patró del poble, de Ferran Gost, i la seva benedicció de les festes que es podrà veure en el cartell però també en altres elements identificatius de la Festa Major. Gost ha estat l’encarregat del disseny del programa de Festa Major que començarà a arribar a totes les bústies a partir de l’1 de setembre, així com de tots els elements de la festa.

Els colors
El vermell, el rosa i el groc predominen en un cartell que ha buscat l’impacte i l’efecte sorpresa en el colors. “En Ferran té la culpa total i absoluta del color, perquè m’ha convençut” explica Blasco que ha donat forma a les seves dones voluptuoses i les ha pintat de color blau com a símbol de la diversitat: “Estem acostumats que tot és igual i volia destacar la diferència”.

Els autors

Natàlia Blasco Cervera és pintora, il·lustradora i ambientadora de decorats. Actualment és cap del Departament d’Art i Mitjans Artístics de RTVE a Sant Cugat del Vallès.

Desde el 2005 treballa a RTVE, com estilista amb el programa infantil “Lunnis” creant personatges i asistencia a platós. Va formar part de l’equip de “Somos cortos” desde el principi i desde el 2011 forma part del departament d’art com ambientadora de decorats, com a responsable del programa infantil “Lunnis”. També ha creat decorats i ambientacions als programesl “Peter&Jack “, “Mira Quien Baila” 2014, “2 many clips”,  “Cachitos de hierro y cromo”, l’especial de Nadal “Cabaret de hierro y cromo”, “Especial Navidad Lunnis de leyenda,” “cartes” i “imprescindibles”.

Ferran Gost Rosquellas és dissenyador, especialitzat en Social Media i comunicació 2.0.

Desenvolupa les estratègies de continguts necessàries per augmentar i millorar la presència en línia les marques. Crea conceptes creatius perquè la veu de la marca arribi al seu públic de manera notòria i rellevant. Entre els seus treballs hi ha les campanyes per a Estrella Galícia, Fontvella, Rayban, Ford. És cofundador de la marca de cervesa tianenca Kusfollin i dissenyador de tota la seva imatge.

Skip to content