Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Tot a punt per la final del Maresmusic el 21 d’octubre a Tiana

El Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana, Tordera i Vilassar de Mar, arriba a la fase final. Després del procés d’inscripció, el jurat ha deliberat i ha escollit els cinc seleccionats per actuar a la final que serà el 21 d’octubre a la Sala Albéniz de Tiana.

En total, s’han rebut 21 propostes per participar en la 19a edició del concurs, de les quals 12 són les que han passat el procés de validació i opten al premi local. 5 d’aquestes propostes passen a la final. Els 12 projectes validats representen les poblacions de Vilassar de Mar, Tordera, Premià de Mar, el Masnou, Montgat, Mataró i Cabrera de Mar.

Aquí podeu escoltar les 12 propostes validades i els finalistes.

La final se celebrarà el dissabte, 21 d’octubre, a la Sala Albéniz del Casal de Tiana a les 19 h. L’obertura de portes serà a les 18 h.

Els finalistes

Aquests són els 5 finalistes del Maresmúsic 2023.

 • Alex Cortés (Vilassar de Mar)
 • Juliet Mayo (Premià de Mar)
 • Dilema (Tordera)
 • Marina Canet (Mataró)
 • Marta Kaoba (Cabrera de Mar)

A més el jurat ha escollit dos projectes musicals més de reserva per si s’ha de substituir un dels grups finalistes.

 • La abuela fuma (El Masnou)
 • M street bulevart (Montgat)

El jurat

Els 3 membres que formen part del jurat de la 19a edició del Concurs de Música Jove del Maresme són Xevi Salvatella, Andrea Riba i Cecce Giannotti.

Xevi Salvatella, músic i exerceix un paper destacat com a director del NEU! Festival i NEU! Pro de la ciutat de Girona.

Andrea Riba, productora tianenca i directora musical dels projectes ‘Vicco’ i ‘We Dance Band. Professora a Microfusa.

Cecce Giannotti, cantant, compositor, productor i multiinstrumentista nascut a Montreal. Ha actuat i gravat amb artistes com Tina Turner, John Cale, Iggy Pop,Marc Ribot, Rhonda Smith, Terry Lynn Carrington, entre d’altres

Durant la deliberació del jurat en la final, s’incorporarà la regidora d’Educació de Tiana, Eulàlia Serrat de Mas.

Abans de l’inici de la final, tots els participants podran participar d’una xerrada amb els membres del jurat.

Els premis

El concurs comptarà amb els premis següents:

 • Premi consistent en la gravació audiovisual d’un concert en directe en un estudi o plató de TV o gravació d’un videoclip fora d’estudi, valorat en 2.000 euros.
 • Premi consistent en la participació en una fira professional amb assessorament i acompanyament d’una empresa del sector per donar suport al management, valorat en 500 euros.
 • Premi consistent en la contractació remunerada en un festival de música itinerant de Catalunya, per un valor de 400 euros.
 • Premi consistent en l’adquisició de material musical, per un valor de 500 euros (deliberació per votació popular).
 • Premi local a la millor proposta de cada municipi organitzador, dirigit a grups o solistes participants residents en alguna de les poblacions organitzadores. És un premi a la millor proposta musical de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final del concurs. El premi consisteix en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana, Tordera i Vilassar de Mar, a la millor proposta presentada a la localitat, per un valor de 600 euros.
Skip to content