Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > L’estiu a Tiana

Aquest estiu d’altes temperatures i escassetat d’aigua, les instal·lacions de la piscina de Tiana han suscitat una gran quantitat de queixes per l’estat del terra de la piscina, pel tancament de les dutxes, per la manca de neteja als banys, per l’aigua bruta de la piscina,  perquè tot el recinte semblava un camp de patates…(podeu veure les fotografies que han circulat per les xarxes). Entenem que estem en un període de sequera, però aquesta circumstància no és nova i s’havia de preveure, com ho han sabut fer  la majoria dels ajuntaments, alguns amb menys recursos,  que el de Tiana.

De l’ajuntament, els ciutadans n’esperen previsió, anticipació. Fet bàsic per poder oferir un bon servei i aquest estiu no l’hem tingut en molts  àmbits. He tingut oportunitat d’estar en piscines de diferents municipis del Pla d’Urgell i he comprovat que aquells  ajuntaments han estat previsors; a l’hivern i a la primavera han adequat els espais, instal·lant recol·lectors d’aigua per poder regar amb aigua no apta per  boca i  preservar la gespa i els arbres que fan ombra. També n’hi ha que han  posat gespa artificial, més para-sols i gandules, i han pavimentat amb rajoles poroses i no lliscants els recintes, inversió que no els ha suposat una gran despesa  i el resultat ha estat satisfactori per als banyistes, cosa que no ha sabut fer l’Ajuntament de  Tiana.

Junts per Catalunya, sempre hem estès la mà al govern de torn per facilitar, ajudar i, si cal, informació i idees. Ara ens tornem a posar al servei de l’Ajuntament  per solucionar aquest problema de la piscina  de cara a l’estiu vinent o d’altres que puguin sorgir en un futur a Tiana.

Aprofitem per desitjar-vos una bona i segura Festa Major!

Skip to content