Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > L’estabilitat del Govern, el progrés del poble

Comencem el nou curs polític al govern municipal amb bona part de la feina feta i les bases per a la consolidació d’un govern estable. Un govern obert al poble i a les seves necessitats, que va començar a posar els fonaments d’una nova manera de fer amb la investidura d’Isaac Salvatierra com alcalde de Tiana.

El grup municipal treballa en la implantació de canvis profunds en l’estructura municipal que dotaran el poble de més eines i més optimitzades, i que ajudaran a desbloquejar la situació que ens vam trobar a l’entrar al govern: un ajuntament al límit, amb uns serveis tècnics municipals al punt del col·lapse i amb pràcticament tot el pressupost esgotat. El nou govern ha aprovat els pressupostos del 2022 malgrat que una part de l’oposició els ha intentat bloquejar fins a tres vegades. Una maniobra que va en contra del poble.

El canvi amb el nou gover és real i la seva implantació és pausada i serena per donar al poble l’estabilitat que cal per a poder aplicar les polítiques de millora dels serveis. L’estabilitat del govern és l’estabilitat del poble.

Skip to content