Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Les polítiques socials d’ERC

La legislatura s’acaba i és hora de fer valoracions. El compromís social i amb les persones, ha estat sempre una prioritat del govern d’Esquerra Tiana. Durant els tres anys del nostre govern, aquesta realitat s’ha fet ben visible, especialment durant els durs moments que la pandèmia ens va portar.

Posar la gent per davant de tot va ser una decisió ferma del nostre grup, i d’aquest convenciment van néixer polítiques com les dels ajuts a autònoms i comerços, ajuts a famílies de l’escola bressol i l’escola de música, i garantir l’alimentació dels infants amb beca per al menjador escolar.

Trobaríem força més exemples, però la reducció dels espais per a la comunicació dels partits polítics limita la informació que podem donar. Així i tot, hi ha tres mesures, en l’àmbit de la salut, de les que estem especialment satisfets i satisfetes. Parlem de la incorporació de l’Eva, la infermera escolar que tant va ajudar a gestionar els moments de màxima incertesa dins els centres educatius. De la iniciativa de repartir una mascareta a cada tianenc i a cada tianenca, nenes i nens inclosos, en aquells moments on eren pràcticament impossibles d’aconseguir. I finalment, volem recordar l’alegria que, gràcies a un grup de voluntaris, es va fer arribar des de l’Ajuntament, a cada casa pel dia de Sant Jordi, en ple confinament.

Perquè l’estat d’ànim de les persones és part essencial de la seva salut.

 

Salut i república!

Skip to content