Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Les Oye Polo i un debat generacional per l’orgull LGTBI

La setmana del 28 J Tiana viurà diversos actes amb motiu del dia de l’orgull LGTBI. L’acte institucional amb la lectura del manifest serà diumenge, 30 de juny, i inclou un debat-vermut a la terrassa del Casal amb diferents generacions de tianencs que explicaran com és sortir de l’armari en un poble. L’acte acabarà amb un vermut musical amb DJ.

El dimecres  26 de juny, les humoristes Ana Polo i Maria Rovira (Oye Sherman) porten a Tiana el seu pòdcast d’anàlisi d’actualitat i cultura pop amb perspectiva diversa i de gènere: Oye Polo. Serà una gran oportunitat de veure en directe un dels pòdcasts d’humor i de feminisme de més èxit que hi ha en l’actualitat, una àcida visió de l’actualitat i de la cultura pop des d’una perspectiva diversa i de gènere que acumula milers de seguidors.

Les entrades ja estan a ala venda i es poden comprar a la plataforma www.entrades.tiana.cat.

Oye Polo és un pòdcast de Ràdio Primavera Sound. Està conduït per Ana Polo, periodista i humorista i autora del llibre La meva primera guia feminista, i per Maria Rovira, més coneguda com a Oye Sherman, humorista i guionista, a qui podem veure o escoltar en programes com Està Passant de TV3 o L’irradiador d’iCat. Ana Polo i Oye Sherman van ser les presentadores dels Premis Gaudí de Cinema Català 2024.

La nova imartge per al dia de l’Orgull LGTBI és de la dissenyadora tianenca Gemma Codina.

Skip to content