Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > L’Albert Sales, el candidat que aporta solucions i futur

El passat 10 de febrer l’Assemblea del PSC de Tiana va escollir de nou al company Albert Sales com a cap de llista a les properes eleccions municipals. Com a  principal repte, l’Albert es va marcar l’objectiu  de  “implementar el nostre model per assolir un poble més sostenible socialment, econòmicament i ambientalment i que compleixi amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS)”. I el seu propòsit és “…redoblar esforços a combatre el canvi climàtic i la crisi econòmica estructural que pateix l’ajuntament i no invertir en només distraccions ” i remarca, “.. si hem pogut complir més del 70% del programa electoral de 2019 amb només dos regidors, imagineu-vos el que podríem fer si tinguéssim cinc”  i ànima, a votar la seva candidatura sense complexos.

El proper 16 de d’abril  a les 12h a la Sala d’Exposicions del Casal serà la presentació de tot l’equip que acompanyarà al candidat i on es donaran a conèixer els principals eixos que dissenyaran el nostre programa electoral.  Un programa electoral que ja s’ha començat a redactar amb la complicitat de molts veïns i veïnes  il·lusionats perquè l’Albert sigui el proper alcalde de Tiana i amb el teixit social i comercial de la vila com a principals protagonistes.

Així doncs, ja tens una data que reservar a l’agenda per conèixer un equip que uneix “experiència, professionalitat i il·lusió” on destaca la incorporació de noves cares a la política local amb perfils joves i d’altres amb experiència al Govern del poble.

Ves al contingut