Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > La sequera

Hem entrat a la primavera. Teníem l’esperança que el temps canviés i arribessin les pluges, però segons les últimes prediccions sembla que no serà així.

Fruit del clima mediterrani que gaudim, les pluges tenen un caràcter irregular, alternant grans períodes d’absència amb episodis de pluges torrencials. En aquest cas, hem d’estar alerta, ja que Tiana està situada entre dues rieres que ens poden portar problemes.

Quant a la sequera, s’haurien de trobar solucions per aprofitar les aigües naturals de les mines i pous de Tiana. Tot i que actualment se’n fan servir per regar espaís públics, una bona part van a parar al clavegueram. En l’anterior programa electoral ja vam proposar crear un gran espai (dipòsit, bassa, llac…) que servís de reserva d’aigua en cas de sequera extrema. Hi ha fons europeus que es podrien sol·licitar per ajudar les inversions de sostenibilitat que es facin en temes d’aigua.

També seria bo crear un Comitè Municipal per al Canvi climàtic, que fes un seguiment perquè les mesures establertes es complissin i fossin les més eficients possibles.

Desitgem que amb sol o pluja tingueu una bona diada de Sant Jordi, tradicional i solidària: una rosa i un llibre.

Skip to content