Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > La regidoria d’esports inclou criteris de perspectiva de gènere en l’adjudicació de les subvencions

Les entitats s’adhereixen al Pla d’Igualtat Municipal

El ple municipal ha aprovat les noves bases per a les subvencions a les entitats esportives amb la novetat de la clàusula de la igualtat entre dones i homes. A partir d’ara serà un criteri més de valoració. Es valorarà l’adhesió de les entitats esportives al Pla d’Igualtat de l’Ajuntament de Tiana. I això comporta, per exemple, participar en el taller de formació sobre igualtat que tindrà lloc el pròxim 22 de juny a can Riera dins la programació Juny al puny de desplegament del pla.

En la documentació que s’adjunta amb les bases les entitats hi trobaran una declaració responsable amb la qual s’adheriran al Pla d’Igualtat. Dins d’aquest document les associacions agafaran el compromís de fomentar la igualtat dins de les seves juntes directives i la seva estructura esportiva. Cada entitat és lliure d’adherir-se o no, però la no adhesió pot donar com a resultat una menor puntuació i, per tant, un menor import de la subvenció.

L’objectiu que perseguim es d’integrar la perspectiva de gènere i que permeti avançar en el compromís de la Corporació municipal d’incorporar, de forma transversal, el principi d’igualtat entre dones i homes també pel que fa als ajuts, subvencions i contractes que realitza.
L’esport és cosa de tots i totes. L’esport no té gènere. Albert Sales, regidor d’Esports.

L’altra novetat que s’ha introduït en l’articulat és tot allò que fa referència a la protecció de dades de caràcter personal i el seu tractament. La quantitat per a les subvencions de les entitats esportives es manté en 25.500 euros.

Llegeix aquí la proposta d’acord.

Ves al contingut