Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > La Policia Local identifica els dos presumptes lladres de vehicles

La Policia Local de Tiana ha identificat les dues persones que presumptament haurien comès els robatoris a l’interior de vehicles durant les dues passades nits. Els dos individus tenen antecedents per aquests mateixos fets i altres tipus de robatoris. La Policia Local ha pogut identificar els dos presumptes lladres a partir de visionar les imatges de les càmeres de seguretat de la via pública i després que diverses víctimes hagin reconegut alguns dels objectes recuperats.

La Policia Local ha reforçat la vigilància a la zona dels carrers Onze de Setembre, Mar, Mare de Déu de la Mercè, València i carrer Sant Jordi arran dels danys a 19 vehicles aparcats després de rebre la instrucció del govern de fer les actuacions necessàries per evitar una onada de robatoris d’aquest tipus com estan patint alguns municipis. Almenys en 9 d’aquests vehicles van robar objectes de l’interior. A la resta hi ha danys.

De moment hi ha 7 denúncies de veïns que estan col·laborant en la investigació. Entre els objectes intervinguts hi ha uns walki talkies, navalles, ulleres de sol i eines. Alguns d’aquests objectes han estat identificats ja pels seus propietaris.

Els lladres acostumen a trencar els vidres per comprovar si a l’interior del vehicle hi ha algun objecte de valor. Si en troben se l’emporten i si no continuen buscant. Són molt ràpids. Per això la Policia Local recomana que davant qualsevol soroll o actitud sospitosa es truqui de seguida al 93 395 15 15.

Totes les gestions practicades, les denuncies, les imatges enregistrades pel sistema de càmeres municipal, així com les dades de les persones identificades s’han traslladat a la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra, davant la possibilitat que els fets tinguin connexió amb altres de característiques similars que estan passant en altres poblacions.

Consulta aquí els consells de seguretat

Skip to content