Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > La Policia Local deté 4 persones per intents de robatoris en cases i vehicles

La Policia Local ha detingut els darrers dies quatre persones relacionades amb robatoris amb força a domicilis i furts de vehicles. Entre els arrestats hi ha un multireincident amb una ordre de detenció.

Un dels detinguts està acusat de robatori amb força a domicili i se’l va identificar el dissabte, 29 d’octubre, just després d’intentar entrar en una casa de l’Avinguda Onze de Setembre. Els agents de la Policia Local de Tiana el van interceptar durant la fugida al carrer Mallorca i el van detenir. El sospitós portava una motxilla amb les eines per poder fer els robatoris a domicilis. Se l’acusa de presumpte delicte de robatori amb força. El jutge l’ha deixat en llibertat amb càrrecs i es manté la investigació oberta.

La setmana passada la Policia Local de Tiana va detenir tres persones més. El 25 d’octubre els agents van identificar un multireincident amb una ordre de detenció. Se’l va interceptar i detenir al Passatge Rosella.

A més, el mateix 25 d’octubre, la Policia Local va detenir dues persones més que havien robat un vehicle. Els agents van detectar un vehicle sospitós en un dels punts de control del Passeig de la Vilesa. Els dos ocupants anaven vestits de negre i el cotxe policial va fer-ne el seguiment. La Policia va localitzar el vehicle al Camí Alt d’Alella i va poder comprovar que es tractava d’un cotxe robat a Badalona. Posteriorment, van poder identificar i detenir els ocupants del vehicle que estan acusats de furt d’ús de vehicle i d’un delicte contra la seguretat del trànsit perquè el conductor no tenia permís de conduir.

D’altra banda, la Policia Local va col·laborar amb els Mossos d’Esquadra, el passat dilluns, 24 d’octubre, en la detenció de dues persones acusades de temptativa de robatori a la urbanització del Mas Ram.

Skip to content