Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > La Policia Local comença un operatiu especial de seguretat per evitar robatoris

Amb l’horari d’hivern augmenta el risc de patir robatoris a domicilis ja que es fa fosc més aviat quan molts dels habitatges estan buits, ja que les persones que hi viuen encara no han arribat a casa. En aquestes dates habitualment s’incrementa el nombre de robatoris i, per això, cal estar molt alerta i extremar les precaucions per evitar un repunt d’aquests fets delictius.

Coincidint amb aquest període de major risc, i el pont de desembre, la Policia Local posa en marxa un operatiu, amb el que es reforcen els controls i les identificacions de persones i vehicles sospitosos als accessos a les diferents urbanitzacions i les entrades al municipi. La vigilància i el control es fa mitjançant la patrulla policial que es desplaça per la zona. Aquests controls es mantenen durant el dia i s’intensifiquen en horari nocturn fins ben entrada la nit.

Amb aquestes actuacions s’espera poder interceptar els lladres abans que cometin el delicte o que puguin fugir amb el botí.  Al mateix temps que és una mesura dissuasiva perquè la presència policial pot fer desistir els lladres de cometre robatoris.

Aquests controls policials estaran orientats a la identificació de persones i vehicles així com l’escorcoll personal i registre dels vehicles que puguin resultar sospitosos per a detectar eines o elements que puguin fer servir per a l’accés als domicilis, com potes de cabra, claus angleses i claus mestres, passamuntanyes i guants.

La Policia Local, a més, recomana seguir els consells de seguretat per evitar robatoris a domicilis i trasters. Podeu anar des d’aquí als consells.

Ves al contingut