Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > La pandèmia va quedant enrere

Per fi, després de dos anys molt durs, plens de prohibicions, restriccions i protocols, hem pogut celebrar les festes nadalenques com ens haguera agradat poder fer sempre.

Deixem enrere moments difícils per mirar el futur amb més optimisme. Tot i que la pandèmia ha deixat cicatrius en totes i tots nosaltres, cal recordar aquell “ens en sortirem” de principis del 2020, i ser conscients que estem, ja, en l’ “ens n’estem sortint” del 2023.

La política no és una cosa aliena a la societat, per això també ha patit molt aquesta pandèmia. Especialment, la política municipal amb pocs recursos, obligada a gestionar les decisions que es prenen des dels governs i amb la responsabilitat de no fallar als ciutadans del poble. I des d’ERC Tiana creiem que no us vam fallar.

Una moció de censura, molt oportuna, ens ha apartat de la gestió municipal en el moment més plàcid de la legislatura. Tot i que ens hagués agradat poder acabar la gestió del mandat i ens entristeix veure com es perden alguns dels nostres projectes per Tiana, potser haurà estat bo pel poble, perquè a les eleccions d’aquest maig totes les tianenques i tots els tianencs podran valorar els resultats de la gestió de les diferents opcions polítiques.

 

Salut, república i molt bon 2023!

Skip to content