Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > La fira creix: nova ubicació i més atraccions

Torna un clàssic renovat. Aquest any la fira d’atraccions canvia d’ubicació per ampliar l’oferta. 10 atraccions per a totes les edats i 5 casetes de fira, amb la tradicional xurreria, formen la nova fira d’atraccions de la Festa Major de Sant Cebrià que se situarà a can Gaietà, a la zona de cals Frares, a només 5 minuts a peu de la Plaça de la Vila.  

Entre les novetats hi ha el Jamaica, un simulador virtual i el tren de la bruixa Disney Show, tres atraccions que amplien l’oferta per a infants i adolescents. A més la fira compta amb els Autoxocs Vives, els cavallets Baby, el Jumping, els llits elàstics, la pista americana, els inflables i el rul·lo. I com sempre les parades de tir, pesca d’ànecs, dards, caseta de cotó de sucre, globus i la xurreria. 

L’espai s’ha habilitat per a poder passar una estona en família amb taules sota l’ombra i servei de lavabos públics. El camí d’accés estarà il·luminat i hi haurà vies d’accés alternatives per al veïnat. La fira compta amb servei de seguretat propi i tindrà unes hores tranquil·les de funcionament sense música.  

La fira, s’instal·larà el divendres 8 de setembre i ocuparà l’esplanada de cals frares, la plaça del davant i un carril de circulació de l’avinguda cals frares, deixant l’altre carril per als vehicles de servei. 

Horaris: 

  • De dilluns a dijous, de 17 h a 22 h. 
  • Divendres, de 17 h a 00 h. 
  • Dissabte, de 17 h a 01 h. 
  • Diumenge, de 17 h a 22 h.
  • Hores tranquil·les, tots els dies de 17 h a 18 h. 

 Tota la informació a l’app de Festa Major.

Skip to content