Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > La Festa Major estrena envelat

“Volem que sigui una festa major per a tothom, intergeneracional, amb gent de totes les edats en tots els actes, familiar i feta per tot el poble”. La regidora de Cultura, Cristina Comas, anuncia així la festa major de Sant Cebrià, que se celebrarà del 14 a 17 de setembre.

No hi faltaran els actes tradicionals, com el correfoc, les matinades, el Toc de Festa i el castell de focs. A banda, les atraccions s’instal·len aquesta vegada a Can Gaietà, i això permetrà que n’hi pugui haver més, també per a adolescents. De 16.00 a 17.00, faran una hora de silenci per facilitar el descans dels veïns. I l’espai que deixen lliure al parc l’ocuparà una nova fira amb parades i food trucks.

Un altre plat fort serà el Toc d’Inici. “Gairebé totes les entitats hi estan involucrades”, diu Comas. Serà a la Plaça de la Vila divendres 15 a la nit, després del pregó, que finalment farà la cantant Victòria Riba i no Concepció Carreras, per problemes de salut. També es presentarà el capgròs de l’any, triat per votació popular. A més, el pregó i el Toc d’Inici seran inclusius i es faran per primer cop en llengua de signes.

Per l’escenari del Parc de l’Antic Camp de Futbol, hi passarà una de les sensacions musicals de l’estiu, el grup Flashy Ice Cream; la guanyadora del Maresmuic, Susi Abanades; i les orquestres Cimarron i Mitjanit, entre d’altres. Aquesta zona, a més, comptarà amb un nou envelat per protegir el públic en cas de pluja.

Consulta aquí tota la programació musical.

La Festa Major, al mòbil

Tota la programació de la Festa Major es pot consultar a l’app que es torna a posar en marxa i que permet consultar tots els actes des del mòbil.

Entra a l’app de Festa Major des d’aquí.

Busos a les 5 i taxis gratis

L’Ajuntament ha treballat per millorar la mobilitat i la seguretat. El primer bus sortirà abans, a les 5.00, per facilitar el transport un cop acabats els actes, hi haurà taxis gratuïts, i els busos que arribin al poble pararan a la rotonda de la Creu de Terme, per esponjar els accesos.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra garantiran que la festa sigui segura, amb els controls, les patrulles i amb l’ajuda d’un dron.

La recollida de residus també patirà canvis. Dissabte, 16 de setembre, no es farà la recollida d’orgànica: la fracció s’haurà de treure l’endemà, diumenge, 17.

Skip to content