Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > JxCAT: Puigdemont-JuntsxCat guanya les eleccions a Tiana

Des de Junts per Catalunya agraïm els electors de Tiana pel suport  rebut en aquestes últimes eleccions al Parlament de Catalunya.

Vots emesos 4.675; participació 65,53%; opcions possibles 17; vots rebuts a Junts x Cat 1440, (30,93%).

Aquests bons resultats contrasten amb els de les darreres eleccions a l’Ajuntament de Tiana en què vam ser la tercera força amb només el 9,11%. A conseqüència de la majoria absoluta obtinguda per l’agrupació d’electors, Junts per Tiana, en aquelles eleccions, avui Tiana està en mans d’un govern que pren decisions sense tenir en compte els grups de l’oposició. Encara que no ens necessitin numèricament, pensem que aquesta no és la millor manera de gestionar un poble com Tiana amb un pressupost de 12.560.000.

El nostre equip de treball està especialment atent a la gestió econòmica que està fent el govern. Fa temps que demanem com està la situació, volem saber com s’ha tancat l’exercici 2023 i quina és la fotografia del pressupost actual a data d’avui, però encara no tenim resposta. L’actual pressupost té previst realitzar més despeses que ingressos, motiu pel qual vam demanar la creació de la Comissió de seguiment per acordar, entre altres coses,  les modificacions de pressupost que s’haurien de fer. A hores d’ara encara desconeixem quines mesures pensa prendre el govern per no deixar endeutat el poble de Tiana.

Seguirem a l’aguait i avançant!

Skip to content