Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Isaac Salvatierra, reelegit alcalde de Tiana

Avui s’ha constituït el nou Ajuntament. Isaac Salvatierra Pujol ha estat investit alcalde amb 8 vots de la formació Junts per Tiana de la que n’és el cap de llista.

La nova corporació municipal està formada pels 8 regidors de Junts per Tiana, que formen el govern, Cristina Comas, Núria Amado, Eulàlia Serrat, Sergi Manzanares, Susana Capell, Pau Seda i Jéssica Herrando; i els 2 regidors del PSC, Albert Sales i Miquel Santiago, Montserrat Torres de JxCat, Diego Parra del PP i Àlex Van Boven d’ERC, que formen l’oposició.

Aquest mandat, el dotzè des de la recuperació de la democràcia, el ple té cinc grups municipals: Junts per Tiana, PSC, JxCat, PP i ERC.

L’alcalde Isaac Salvatierra ha tingut un record durant el seu discurs d’investidura pels alcaldes que l’han precedit i ha ofert mà estesa a la resta de grups. “Encetem un camí d’esperança, d’il·lusió. De fet, no és un camí nou. De fet, és continuar avançant. Continuar fent salpant vaixells perquè arribin a port. Continuar treballant pel nostre poble”.

Durant el discurs d’investidura l’alcalde ha anunciat el nou cartipàs municipal que es designarà per decret aquest dilluns:

  • Alcalde, Isaac Salvatierra. Àrea de Govern i transformació sostenible
  • Regidora d’Educació, Llengua catalana, Igualtat i Envelliment actiu – Eulàlia Serrat (1a tinenta d’alcalde i portaveu)
  • Regidora de Drets socials i Salut – Susanna Capell (2a tinenta d’alcalde)
  • Regidor d’Acció climàtica i Esports – Sergi Manzanares (3r tinent d’alcalde)
  • Regidora de Comerç i relacions veïnals – Jèssica Herrando (4a tinenta d’alcalde)
  • Regidora d’Urbanisme sostenible i espai públic – Núria Amado
  • Regidor d’Habitatge, Participació i Infància i joventut – Pau Seda
  • Regidora de Cultura i Patrimoni – Cristina Comas

Durant la sessió de constitució del nou consistori la regidora Eulàlia Serrat, en nom de Junts per Tiana, ha allargat la mà a tots els grups per treballar els grans temes de poble des del consens, tot i tenir la majoria absoluta del ple: “volem transmetre l’enorme responsabilitat amb què entomem aquest mandat. Aquesta responsabilitat s’ha de concretar en feina, feina i més feina que faci d’aquest poble un lloc encara millor per a viure-hi. El govern municipal té un paper prominent en aquesta feina, però el Ple, també: aquest és l’espai en què cal que remem en una mateixa direcció sempre que sigui possible, l’espai per buscar enteses i consensos per als grans temes i també l’espai per discutir, en el millor sentit de la paraula, tot allò que sigui necessari per prendre les millors decisions per al nostre poble. El compromís amb el diàleg i el consens del nostre grup municipal és total: ho és el dels que som aquí asseguts i també el de tota la resta de la gent de Junts per Tiana. I la responsabilitat i el compromís amb el poble, amb tot el poble, en aquest mandat que ara comencem són absoluts”.

Albert Sales del PSC ha manifestat “l’esperit és continuar treballant pel poble, tenim molts reptes i serà necessari aconseguir el consens. Farem una oposició impecable i inflexibles”.

Montserrat Torres de JxCat ha declarat “la majoria és complicada, és necessari escoltar i ara toca passar de les paraules als fets”.

Diego Parra del PP ha declarat “he acceptat el repte del partit popular per l’estima al poble. Estarem atents de la seva majoria absoluta, perquè va ser majoria a les eleccions però del poble. No és bo que quedi sol a les votacions”.

I Àlex Van Boven d’ERC demana manteniment i saviesa per seguir treballant pel poble i que les coses vagin bé.

Pots llegir tot el discurs de l’alcalde Isaac Salvatierra AQUÍ.

Ple de constitució del nou Ajuntament, el 17 de juny de 2023
Ple de constitució del nou Ajuntament, el 17 de juny de 2023

 

Skip to content