Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Isaac Salvatierra, nou alcalde de Tiana

La moció de censura s’ha aprovat amb els vots favorables dels regidors i regidores de Junts per Tiana, PSC, i Junts per Catalunya

  • El nou govern municipal treballarà per fer el poble viu amb l’objectiu de “cuidar, reactivar i transformar” la vila.

Isaac Salvatierra ha estat escollit alcalde de Tiana en el decurs de la sessió extraordinària del Ple celebrada aquest dimecres 13 d’abril després d’aprovar-se la moció de censura presentada pel candidat dels grups municipals Junts per Tiana, Partit dels Socialistes de Catalunya i Junts per Catalunya.

Els grups municipals de Junts per Tiana, Partit dels Socialistes de Catalunya i Junts per Catalunya han sumat un total de 8 vots a favor. Per la seva banda, Esquerra Republicana i la regidora no adscrita han sumat un total de 5 vots en contra. Recordem que el Ple de l’Ajuntament de Tiana el formen 13 regidors i regidores i que la majoria absoluta ha de comptar amb el suport de 7 regidors i regidores.

En la seva intervenció el nou alcalde de Tiana ha destacat “la necessitat de fer viu i d’empoderar el nostre poble” en l’etapa que avui comença.

Salvatierra ha destacat que vol “governar el poble comptant amb tothom, a partir d’un model deliberatiu” i que “aquest serà el govern de les petites victòries, conscient que no es pot fer tot el primer dia”. El nou alcalde ha destacat que el govern té tres objectius: “Cuidar, reactivar i transformar”. “Cuidar-nos, recuperar l’activitat aturada aquests mesos i emprendre les grans transformacions pendents: la transició energètica, la transformació digital, la transformació a l’Ajuntament del govern obert”, ha dit Isaac Salvatierra.

“Sempre he entès aquest projecte com una manera d’estimar el meu poble i retornar-li el que m’ha donat, com un servei a la comunitat”, ha dit el nou alcalde durant el discurs que ha tancat el ple.

Biografia del nou alcalde, Isaac Salvatierra.

Isaac Salvatierra va néixer a Tiana l’any 1977. És periodista i professor universitari.

És periodista especialitzat en internet i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i professor de comunicació de la Universitat de Barcelona. Actualment treballa a Catalunya Ràdio.

Ha treballat a l’ARA, RAC1, l’ACN, El Punt i Ràdio Tiana. També ha estat cap de Comunicació del Departament d’Agricultura i cap de premsa d’Esquerra Republicana. És llicenciat en Comunicació Audiovisual.

A l’Ara.cat va ser cap de l’edició digital i del departament de noves narratives. Está especialitzat, també, en periodisme de dades.

Va viure i treballar un any a Nova York com a delegat de l’ACN.

RAC1 va ser cap d’informatius i editor de l’informatiu 14/15 durant tres anys.

Amb 19 anys, l’any 1996, va impulsar la creació de  l’emissora municipal Ràdio Tiana. El 2013 va refundar el projecte: es diu La Local i és un diari multiplataforma.

Skip to content