Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Isaac Salvatierra, candidat a les eleccions

Isaac Salvatierra, l’actual alcalde de Tiana, tornarà a encapçalar la candidatura de Junts per Tiana a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Salvatierra és el cap visible del projecte de l’agrupació d’electors que fa quatre anys va guanyar les eleccions a tots els col·legis electorals i que des del mes d’abril lidera el projecte polític que treballa per acostar l’Ajuntament al poble per millorar la vida dels tianencs i tianenques.

Encarem la nostra tercera campanya electoral amb la il·lusió d’estar tirant endavant el nostre projecte compartit de poble i amb l’experiència que ha fet de l’agrupació d’electors la força guanyadora. També amb la voluntat de saber copsar el suport de la ciutadania per seguir treballant per Tiana, com ho estem fent, i encara millor, amb les aportacions que rebem cada dia de veïns i veïnes.

Junts per Tiana tenim ganes de seguir treballant pel poble amb la tranquil·litat de tot un mandat per davant. Quatre anys durant els que podrem anar desplegant mica en mica totes les polítiques públiques que formen el nostre programa que donen forma al model de poble, posant les persones al centre. Tenim el millor alcalde per fer-ho possible.

Skip to content