Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Invertir en el poble

S’acosten les eleccions municipals, i tant els missatges de propaganda com les ocurrències més genials entraran a escena. Per a @Esquerra_Tiana, és temps de reivindicar la tasca feta i posar en relleu les feines previstes, que el govern de la moció no ha fet.

De les inversions previstes que es van publicar a la revista Tiana’t del novembre del 2021 https://tiana.cat/wp-content/uploads/2023/02/REVISTA_NOVEMBRE_2021.pdf el nostre govern en va realitzar o iniciar 14 d’un total de 21 en tres anys, algunes tan significatives com la remodelació de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, o el semàfor del camí dels Francesos amb la B-500. Ara bé, en el darrer any de mandat, el govern de la moció n’ha dut a terme íntegrament 2 (aprovades als pressupostos participatius del govern ERC), n’ha aturat 1(pumtrack, bosc urbà i ampliació de Cals Frares), i no n’ha executat 4.

Aquest és el balanç en inversions del poble per aquest mandat. Una legislatura on @Esquerra_Tiana ha gestionat la pandèmia, ha invertit en millores pel poble, i ha deixat els comptes més sanejats del que estaven.

Continuarem treballant amb l’objectiu de reprendre la tasca que estàvem fent, amb la mateixa honestedat, el mateix rigor i la mateixa coherència que hem demostrat en aquests darrers 4 anys.

 

Salut i república!

Skip to content