Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Iniciem la tardor

Un any més, hem commemorat la Diada Nacional alçant la veu contra la repressió de l’estat. 

Hem celebrat la festa major, més festiva, concorreguda i amb menys incidències. Felicitem les associacions, entitats, colla sardanista, diables, gegants i la comissió de festes per la bona organització, i agraïm la feina dels policies, els agents de reforç, els ADF i les brigades de neteja. 

Ara toca afrontar mancances. Cal saber si els carrers on hi ha un carril marcat amb pilones són per a vianants o també per a bicis i patinets, i en quina direcció. Ara hi circulen vehicles en els dos sentits i és un perill. També tenim un problema d’aparcament. No volem anar en cotxe a tot arreu, però les persones que no viuen al costat dels comerços i hi volen comprar necessiten més facilitats. 

Sobre els senglars, proposem posar tanques en zones de Can Puigcercós, President Companys i carrer d’Ítaca per protegir les collites i evitar que els animals arribin al poble. 

Es va acordar posar el nom de l’1 d’Octubre a la rotonda del poliesportiu, amb gran concurrència, una iniciativa que no ha tirat endavant. 

Ara que comença el nou curs polític, animem el nou govern i l’oposició a resoldre el que està pendent de millorar. A Junts per Catalunya, encarem el futur amb il·lusió i ganes de treballar per Tiana. 

També hi ha pendent de resoldre el tema dels senglars. Sabem que esta anunciada una altra batuda però potser no serà suficient per resoldre el problema. Proposem  estudiar la possibilitat de posar tanques en algunes propietats en zones de Can Puigcercós, President Companys i carrer d’Ítaca, on els senglars arriben amb tota facilitat. Els pagesos veuen com les collites queden malmeses, les persones que tenen horts també pateixen destrosses i la gent del poble tenim por de trobar-nos algun senglar pel poble, com ja ha succeït. S’ha de mirar de posar-hi remei abans que sigui un fet incontrolable.

Volem recordar també que a la rotonda del poliesportiu, es va acordar posar el nom de l’1 d’Octubre en commemoració del referèndum celebrat fa 5 anys amb una gran concurrència de tianenques i tianencs. Una iniciativa que no ha tirat en davant.

Ara que comença un nou curs polític és un bon moment per animar el nou govern i també a l’oposició per  ajudar a resoldre  el que està pendent de millorar. Junts per Catalunya encarem el futur amb il·lusió i ganes de treballar per fer més fàcil i agradable la vida a Tiana i als seus habitants. 

 

Skip to content