Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Inici d’una nova legislatura

A les passades eleccions del 28 de maig, a Tiana va votar el 55% de la població davant del 70% que ho va fer el 2019.

Qui va obtenir més vots i la majoria absoluta va ser l’Agrupació Junts per Tiana. I són els que ara han de dur a terme el seu programa electoral.

La majoria absoluta és complicada i no haver de consensuar les iniciatives pot dur com a conseqüència no tenir en compte altres realitats o altres maneres de desenvolupar projectes. Aquesta majoria també els permetrà fer i desfer com els sembli millor, tant a l’Ajuntament com al poble i podran dur a terme el seu programa electoral.

Junts per Catalunya, som la tercera força amb un regidor, com en l’última part de l’anterior legislatura. Ens hauria agradat tenir més representació i ser més decisius a l’hora de tirar endavant els projectes, però no defugim la nostra responsabilitat ni la confiança i el suport que ens ha donat un bon nombre de tianenques i tianencs, i farem la nostra feina.

Farem una oposició constructiva, col·laboradora, de mà estesa com hem vingut fent fins ara. Però també serà una oposició fiscalitzadora, exercirem el dret de demanar informació i conèixer les iniciatives i els projectes que vulgui dur a terme el govern. Farem un especial seguiment de les partides pressupostàries i de la despesa que generi el nou Ajuntament.

I no vull acabar l’article sense encoratjar a tota la població perquè el 23 de juliol anem tots a votar. Ja hem vist què ha passat a Barcelona, si en Xavier Trias hagués obtingut més vots no haurien pogut fer-li la pinça PSC-Comuns -PP. Els nostres vots també són molt importants a Madrid, no val a dir que estem decebuts. Hem de votar per les persones exiliades, per les persones empresonades, pels que estan pendents de judicis. Hem de mirar endavant i continuar la nostra lluita per un país millor.

Molt bon estiu i bones vacances per a tothom!

Skip to content