Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Gestió responsable

En primer lloc, cal felicitar l’agrupació d’electors Junts per Tiana pels resultats obtinguts en les darreres eleccions locals. Cal recordar que des de fa molts anys cap partit polític ha obtingut una majoria absoluta.

Què significa? Doncs que Junts per Tiana té una gran responsabilitat al davant. Una responsabilitat que li han atorgat un gran part dels tianencs i tianenques cridats a votar.

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya de Tiana estarem amatents que l’agrupació d’electors no faci abús de la seva posició dominant al Ple i vigilarem que es treballi per al conjunt de la ciutadania i denunciarem els acords que siguin nocius pel poble. De la mateixa manera donarem suport als acords i mocions que ens semblin bones.

Seguint la línia marcada en l’anterior mandat cal fer una bona gestió dels recursos públics per tal de garantir la bona salut econòmica de l’Ajuntament, perquè com afirmàvem en anteriors articles, els desequilibris econòmics i els excessos, siguin del tipus que siguin, sempre els acaba pagant la ciutadania.

Tenim per davant un cicle de quatre anys en què entre tots els grups de l’oposició tenim la responsabilitat de posar límits al govern per tal d’intentar que el poble no en surti perjudicat i continuï viu.

 

Skip to content