Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Festa Major Petita de Sant Antoni 2024

Del 13 al 16 de juny Tiana viurà un any més la Festa Major petita de Sant Antoni.

Els actes tenen una prèvia esportiva el cap de setmana abans amb el recuperat torneig de Petanca i el Triatló. I el cap de setmana del 14, 15 i 16 la Festa Major Petita compartirà espai amb el Tast Tiana.

Del 13 al 16 de juny es podrà votar el Capgròs de l’Any. 3 dies per decidir qui de les tres candidates, Consol Rosés, Fe Merlos o Núria Fàbregas, quedarà immortalitzada en aquesta figura de tradició popular que descobrirem per la Festa Major de Sant Cebrià al setembre.

El capgròs es pot votar clicant aquí.

El cartell és obra de Martí Membrado i el programa, que es reparteix a totes les cases, segueix la línia iniciada fa 2 anys de cartell-programa i aquest any amb la Ben Plantada com a protagonista.

Descarrega AQUÍ Programa Festa Major Petita 2024.

Concerts cada nit

Les nits seran per la música amb els concerts de VOVO Música, Aren Vii i DJ Irina Flake, als jardins de can Baratau divendres, dissabte i diumenge. I la festa del Xiringuito Dr. Mascaró al Parc del Doctor Mascaró, divendres i dissabte i la festa de La Santa Antònia dels Descorxats al poliesportiu.

La tradició popular prendrà forma dissabte a la tarda amb la ballada de sardanes de la Cobla Maricel i diumenge al matí amb la XXIV Trobada de puntaires i la cercavila i ball de gegants.

La festa torna a apostar pel teatre al carrer amb l’espectacle itinerant Tri-Circ de la companyia Cirquet Confetti dissabte al matí.

13 de juny, festiu a Tiana

El dia de Sant Antoni, dijous, 13 de juny, és festa a Tiana. Per això s’ha preparat un matí d’activitats infantils. Coincidint amb l’obertura de la temporada d’estiu a la piscina, els actes es traslladen al poliesportiu amb activitats esportives d’aigua i una sessió infantil del DJ Isidre.

El dijous 13 de juny no hi ha escola i, per això, es posa a disposició de les famílies El Casalet. S’han doblat el nombre de places i els espais. Hi ha 40 places disponibles per a infants dels 3 als 14 anys. La inscripció es pot fer clicant aquí.

El Punt Lila

L’espai de festa de nit de la Festa Major petita tornarà a tenir un Punt Lila propi. Estarà situat al parc Doctor Mascaró, on hi haurà les festes de divendres i dissabte a la nit.

Hi haurà també punts referents al Tast Tiana establiments col·laboradors, els bars i restaurants de Tiana, que tenen la informació pertinent per fer la primera actuació.

La imatge de Sant Antoni 2024 de Martí Membrado

La imatge del cartell de la Festa Major petita de Sant Antoni és del dissenyador tianenc Martí Membrado. Dona vida a la Ben Plantada, l’escultura del personatge de Lola Anglada que hi ha als jardins de can Baratau, just on es concentren bona part dels actes.

El cartell deixa veure algun dels trets característics de la festa com els boixets de les puntaires o les espardenyes dels geganters i els sardanistes i manté un diàleg amb el Tast Tiana, canviant el cistell per una safata de la mostra gastronòmica i del vi.

 

Skip to content