Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Festa Major de Sant Cebrià 2022

El Toc d’Inici, el capgròs de l’any i l’app per tenir al mòbil tot el programa, les novetats de la Festa Major de Tiana 2022.

La Festa Major començarà el dijous, 15 de setembre, amb el pregó a càrrec de Teresa París, i acabarà el diumenge, 18 de setembre. El cap de setmana del 10 i l’11 tindrà lloc el pòrtic de la festa amb la Descorxada i els actes amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.
Isaac Salvatierra, alcalde de Tiana: Hem posat el nostre gra de sorra per actualitzar-la, des de la tradició, amb un renovat Toc d’Inici i amb més presència de l’imaginari popular”.

Vés al programa d’actes

L’alcalde fa “un agraïment a la Comissió de Festes i a tothom qui ha treballat per fer-la popular, genuïna, intensa, intergeneracional, participativa, inclusiva i segura”.
Cristina Comas, regidora de Poble Viu: “Hem treballat amb la Comissió de Festes perquè cada tianenc i tianenca trobi el seu lloc en aquesta Festa Major. Volem que aquest any sigui una festa intergeneracional, on hi participi tothom i on tothom sigui benvingut. La cultura i les tradicions les fem entre tots i totes”.

Clica aquí per anar a l’aplicació de la Festa Major i descarrega’t el programa d’actes al teu mòbil.

 

Skip to content