Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Estrenem l’Aula de Natura

El 23 d’octubre estrenem la Natur@ula al parc del Tramvia durant un matí d’activitats.

  • 11 h Inauguració institucional
  • 11:30 h Taller de caixes niu
  • 12 h Espectacle de màgia “Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia”

Amb esmorzar saludable.

El projecte Naturaula (Natur@ula) de l’AMB és entendre el parc com a aula educativa a l’aire lliure, esdevenint una extensió més del centre educatiu. Per això, de manera coordinada amb cada ajuntament l’AMB, es pretén facilitar que els centres educatius utilitzin el parc amb aquesta finalitat.

Tiana disposa des d’aquesta setmana d’una Naturaula al Parc del Tramvia que acollirà les activitats de la Jugatecaambiental i que de mica en mica anirà desplegant un programa d’activitats a l’abast dels centres educatius i entitats. La Naturaula s’inaugurarà aquest diumenge, 23 d’octubre.

 

La Naturaula disposa d’un recull de material disponible i accessible lliurement pels centres per desenvolupar activitats autoguiades de coneixement del medi (o altres pràctiques curriculars). Alguns dels recursos disponibles són virtuals i/o descarregables. També disposen de lavabos i de taules de fusta per facilitar l’estada al parc.

Un altre objectiu del projecte és anar dotant de més recursos de suport a partir de les necessitats que sorgeixin en cada parc, amb la participació dels centres educatius.

Skip to content